Державною установою "Херсонський обласний лабораторний центр МОЗ України" проведені лабораторні та інструментальні дослідження, а саме:  вимірювання параметрів міроклімату, освітленості; електромагнітні вимірювання, шум в комп'ютерному класі;  кулінарі, кондитерські вироби на мікробіологічні дослідження;  змиви на санітарно-показові мікроорганізми, питної води на мікробіологічні та санітарно-хімічні показники, страви на відповідність по калорійності і стану виконання менюрозкладки, на якість термообробки; овочі на вміст нітратів та пестицидів, дезрозчини на відповідність концентрації, обстеження працівників харчоблоку на носії бактерій тифу-паратифозної та дизентирійної групи.

Результати досліджень відповідають вимогам нормативної документації. 

Просмотров: 578 | Друк | Добавил: alenad79 | Дата: 11.12.2017 | Комментарии (0)