16:15
Оновлені правила відвідування закладу

       Вхідний скринінг та правила поведінки персоналу

  1. Увесь персонал закладу проходить термометрію пе­ред початком робочого дня (07.50-08.00) при вході в школу.
  2. Медична сестра оглядає персонал закладу перед початком роботи на наявність симптомів гострого рес­піраторного захворювання (кашель, нежить, осиплість голосу, почервоніння очей).
  3. У разі виявлення співробітника з підвищеною темпе­ратурою тіла або з вищевказаними симптомами, такий співробітник не допускається до роботи з рекоменда­ціями звернутись за медичною допомогою до сімей­ного лікаря. Про такий випадок повідомляється дирек­тору.
  4. При появі підвищеної температури тіла (вище 37,2°С) або респіраторних симптомів вдома працівник закла­ду повідомляє свого безпосереднього керівника та не виходить на роботу, одночасно звертаючись за медич­ною допомогою.
  5. Слід обмежити близькі контакти між персоналом. За можливості максимально використовувати засоби зв'язку (інтернет, телефон) для вирішення питань, що не потребують особистої присутності.
  6. Зустріч учнів закладу здійснюється за графіком:

08.00-08.10 біля входу № 3 – 1,2,3,4 класи

08.00-08.10 біля входу № 1 – 5,6,7 класи

08.10-08.20 біля входу № 2 – 8,9,11 класи

 

Вхідний скринінг учнів на наявність ознак інфекційного захворювання

  1. Зустріч дітей зранку здійснюється класним керівником
  2. Застосування засобів захисту (масок, щитків, респіра­торів, рукавичок) при таких контактах недоцільне.
  3. Класний керівник проводить візуальний огляд дитини на наявність симпто­мів інфекційного захворювання (кашель, нежить, осип- лість голосу, почервоніння очей), запитує про самопо­чуття у дитини та/або у дорослого, який її супроводжує.
  4. Якщо у дитини наявні симптоми респіраторного захворюван­ня (кашель, нежить, осиплість голосу, почервоніння очей) дитина до занять не допускається.
  • Якщо дитина прийшла у супроводі дорослого, вона відправляється додому з рекомендацією звернутись до сімейного лікаря.
  • Якщо дитина прийшла сама, то на дитину одягаєть­ся медична маска, викликається медична сестра, що проводить дитину до медичного пункту. По телефону викликаються батьки дитини та за необхідності - швидка медична допомога.
  1. Дані дитини, в якої виявлені респіраторні симптоми або підвищена температура тіла, записуються до спеціального журналу медичною сестрою закладу для введення обліку таких дітей.
  1. Після того, як дитина з підвищеною температурою тіла або респіраторними симптомами була відсторонена від навчального процесу, до навчального закладу вона може повернутися після одужання та отримання довідки від сімейного лікаря про те, що вона здорова та може бути допущена до відвідування навчального закладу.
Переглядів: 349 | Друк | Додав: alenad79 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar