10:02
Про результати лабораторних досліджень

   Державною установою "Херсонський обласний лабораторний центр МОЗ України" проведені лабораторні та інструментальні дослідження, а саме:  вимірювання параметрів міроклімату, освітленості; електромагнітні вимірювання, шум в комп'ютерному класі;  кулінарі, кондитерські вироби на мікробіологічні дослідження;  змиви на санітарно-показові мікроорганізми, питної води на мікробіологічні та санітарно-хімічні показники, страви на відповідність по калорійності і стану виконання менюрозкладки, на якість термообробки; овочі на вміст нітратів та пестицидів, дезрозчини на відповідність концентрації, обстеження працівників харчоблоку на носії бактерій тифу-паратифозної та дизентирійної групи.

Результати досліджень відповідають вимогам нормативної документації. 

Переглядів: 579 | Друк | Додав: alenad79 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar