Ось і розпочалися літні канікули, яких так довго чекали діти. Позаду залишилися уроки та домашні завдання. Більше не треба прокидатися під ранні звуки будильника. Нарешті дітям можна буде добре відпочити. Як завжди, кожна дитина проведе свої канікули по-різному. Подорожі, екскурсії, море, гори, походи, багато друзів – все це чекає їх влітку.

Та на жаль, викликає занепокоєння відпочинок багатьох підлітків, які позбудуться на три місяці вчительського нагляду, а батьківського, деякі з них ніколи і не відчували. У результаті недоглянуті діти по-своєму влаштовують свій відпочинок, займаються справами, які дуже часто закінчуються у відділі поліції.

І це не дивно, бо одні батьки зайняті на роботі, інші пиячать, вчителі у відпустках, а пересічним дорослим мабуть, не зовсім цікаво, чому дитина блукає вулицями пізно вночі з пляшкою пива, цигаркою чи в супроводі веселої компанії. Як наслідок такого недбалого ставлення до дитячого дозвілля зростає кількість злочинів, які скоюють діти у віці до 18 років.

Дитяча злочинність специфічна – часто діти йдуть на вчинення злочинів, щоб привернути ... Читать дальше »

Просмотров: 436 | Друк | Добавил: alenad79 | Дата: 08.06.2019 | Комментарии (0)